Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-08@06:10:32 GMT

توت خشک را جایگزین قند کنید

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۴۳۸۹۱

باوجود تمامی مزایای توت برای سلامتی قبل از مصرف باید به طور کامل شسته و ضدعفونی شود. همچنین توت خشک را باید تنها از مراکز عرضه کننده معتبر خریداری کرد، زیرا به شدت توت خشک مستعد کرم خوردگی است.

مشتری‌های پروپا قرص قلیان‌ها چه کسانی هستند؟!/ سرطان در زنان با طعم سیب و توت فرنگی! خواص توت خشک: پیشگیری از سرطان با توت خشک

توت‌ها منبع خوبی از فیتونوترینتی توانا به نام رزوراترول (resveratrol) هستند که در انگور نیز یافت می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان معتقد هستند که با کمک این ماده‌ی غذایی گیاهی می‌توانند هم از بروز سرطان‌ها پیشگیری کنند و هم این که با سرطان‌ها بجنگند.

خواص توت برای افزایش طول عمر

توت‌ها به دلیل وجود رزوراترول می‌توانند موجب افزایش طول عمر افراد شوند. در مطالعات متعددی نشان داده شده است که رزوراترول موجود در توت‌ها موجب افزایش طول عمر موش‌ها شده است.

تصفیه‌ی خون با توت خشک

در طب چینی، توت‌ها به عنوان یک عامل تصفیه‌ی خون در نظر گرفته می‌شوند، به این معنا که خون را تمیز کرده، تولید آن را افزایش داده و به طور کلی موجب تقویت کل سیستم خونی می‌شود.

خواص توت خشک برای لاغری

توت خشک شیرین است، اما چاق کننده نیست. علت چنین مسئله‌ای به وجود نوعی فیبر در ترکیب توت خشک بر می‌گردد که با کاهش اشتها میل افراد را به خوردن غذا کم می‌کند. بدین ترتیب حجم کمتری از مواد خوراکی مصرف می‌شوند و فرد به سوی لاغری قدم بر می‌دارد.

نکته مهمی که در خوردن توت خشک به عنوان یک خوراکی لاغر کننده نهفته است، مبحث انرژی زایی این محصول می‌باشد که نیاز بدن را به استفاده حجم بالایی از غذا، کم می‌نماید.

تقویت کلیه‌ها و توت خشک

در طب چینی این عقیده وجود دارد که توت سفید موجب تقویت عملکرد کلیه‌ها می‌شود.

توت خشک مفید برای معده و کبد

یکی دیگر از باور‌های موجود در طب چینی این است که توت سفید به طور موثری می‌تواند کبد را پاک و تمیز کند.

خوردن توت سفید برای زخم معده نیز مفید است.

درمان یبوست با توت خشک

توت به علت دارا بودن مقادیر بالای فیبر در درمان یبوست موثر است.

خواص انجیر در توت سفید و شیرین فواید توت سفید برای مو

در خیلی از کشور‌ها از توت‌ها برای درمان و علاج سفید و یا خاکستری شدن زودرس مو‌ها استفاده می‌شود.

توت خشک و دیابت

افراد دیابتی به منظور پیشگیری از افزایش قند خون‌شان معمولا پرهیز‌های زیادی می‌کنند که یکی از آن‌ها استفاده از توت خشک به جای قند در نوشیدن چای است. قند موجود در توت، سوربیتول است که با اینکه برای کبد بسیار مفید است به دلیل اینکه بخشی از قند سوربیتول از متابولیزه شدن توسط کبد اصطلاحا فرار می‌کند و وارد خون می‌شود، اهمیت بسیاری در بیماران دیابتی دارد چرا که سوربیتول می‌تواند وارد فضای خلفی عدسی چشم شود و به دلیل دارا بودن بار اسمزی بالا، موجب افزایش فشار داخل کره چشم شود. افرادی که در مراحل پیشرفته بیماری دیابت هستند در معرض کاتاراکت و فشار داخل چشمی قرار دارند. این تصور که توت و کشمش از قند و شکر بسیار سالم‌تر است منجر به این سوء تفاهم شده که می‌توان به هر میزان دلخواه توت و کشمش به جای قند و شکر مصرف کرد. مصرف کشمش و توت – با وجود اینکه سالم‌تر از قند و شکر است- نباید بدون حساب و کتاب باشد. اصولا مصرف قند‌های ساده در بیماران دیابتی نباید از ۵ درصد کل کالری رژیم بیشتر باشد.

مضرات توت

کسانی که گرم مزاج هستند از خوردن توت خودداری کنند. (بنا به گفته ابوعلی سینا) در صورتی که می‌خواهند بخورند بهتر است بعد از یک ساعت یا ۲ ساعت کمی سکنجبین بنوشند.

زیاده روی در مصرف توت منجر به دل درد و اسهال میشود.

مصرف توت خشک در دوران بارداری

مصرف توت در بارداری از سوی پزشکان به علت اینکه موجب حساسیت مادر و آلرژی نوزاد می‌گردد منع گردیده است، ولی مصرف توت خشک به مقدار کم مشکلی برای مادر باردار ایجاد نمی‌نماید. یعنی با توجه به اینکه توت خواص فراوانی دارد بهتر است به صورت خشک مصرف شود تا از آلرژی جلوگیری گردد. البته در دوران شیردهی هم بهتر است به صورت خشک از توت استفاده نمائید، زیرا به ازدیاد شیر مادر کمک می‌نماید. البته در شیردهی مصرف محدود توت تازه مشکلی ندارد. در دوران بارداری و شیردهی برای میان وعده صبح و عصر از ترکیب توت خشک و کشمش و انجیر خشک میل نمائید. در آخر تاکید می‌کنیم مادران باردار از میوه خشک استفاده نمایند.

توت بسیار سالم است

توت حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر و مواد شیمیایی شیمیایی گیاهی است که می‌تواند سلول‌های آسیب دیده بدن را ترمیم کند. همچنین کالری کمی دارند: ۱۰۰ گرم حداکثر ۴۴ کالری دارد. از آنجا که حاوی مقدار زیادی فیبر هستند، توت‌ها هنوز به سرعت شما را سیر می‌کنند.

در توت مقدار زیادی فولات که بدن برای تقسیم سلول مورد نیاز است، قرار دهید. آن‌ها همچنین دارای ویتامین C زیادی هستند: ۵۷ میلی گرم در ۱۰۰ گرم، ویتامین C بیشتر از لیمو حاوی ۵۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم است.

توت فرنگی؛ قاتل سرطان

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: قند پارس نیوز توت خشک توت سفید مصرف توت توت خشک توت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۴۳۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم

ایسنا/گلستان مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان با تاکید بر اینکه مشکلی در تامین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته وجود ندارد، گفت: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت‌های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

 سیدصمد ضیائی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: کودهای پتاسه و فسفاته در مقابل تنش های محیطی مانند سرماو گرما، توان گیاهان را افزایش می دهند، گفت: با مصرف این کودها شاهد تولید محصولات سالم خواهیم بود.

وی تصریح کرد: مادر یک دهه اخیر و قبل از سال۱۴۰۱در مصرف کودهای فسفاته وپتاسه نسبت به میانگین جهانی و پیشنهاد موسسه تحقیقات آب و خاک کشوردچار کم‌مصرفی شده بودیم.

مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان گلستان طی سال های۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ با افزایش آگاهی و دانش کشاورزان به لزوم مصرف بهینه و متوازن‌کودهای فسفاته پتاسه‌و ازته در مزارع موجب افزایش ضریب امنیت غذایی و ارتقای بهره وری در تولید شده است.

این مقام مسئول از استقبال کشاورزان از مصرف این محصولات کودی خبر داد و یاد آور شد: در حال حاضر نیز ذخایر استراتژیک ،بیش از سه هزار و ۴۰۰ تن کود فسفاته و شش هزار و ۳۰۰ تن پتاسه است که جهت مصرف در کشت های بهاره در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

ضیائی با تاکید اینکه مشکلی در تامین و تدارک کود های پتاسه و فسفاته وجود ندارد، خاطرنشان کرد: امسال باید بر اساس سهمیه ابلاغی سالیانه،۳۳ هزارو۸۱۳ تن انواع کود فسفاته تامین شود که تاکنون ۱۹ درصد به میزان شش هزار و۳۱۲ تن تامین شده است و این موضوع برای کودهای پتاسه با توجه به۲۴ هزار و ۵۹۰ تن سهمیه تعیین شده به میزان هفت و ۴۴۴ تن محقق شده است.

ضیائی در پایان از کشاورزان خواست تا نهاده‌های مورد نظر خود از جمله انواع کودهای شیمیایی را با قیمت مصوب جدید ابلاغ شده از شبکه‌های رسمی این شرکت تهیه کنند تا شاهد اثربخشی مصرف کودهای کشاورزی در محصولات خود باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فواید شگفت انگیز خوردن عسل قبل از خواب
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • آیا با خوردن تخم‌مرغ لاغر می‌شویم؟
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • هندوانه برای دیابتی‌ها مفید است یا مضر؟