Web Analytics Made Easy - Statcounter

با مصرف این میوه تابستانی بدن شما در برابر دیابت، سرطان و بیماری‌های قلبی مقاوم شده و دیگر نگرانی مبتلا شدن به این بیماری‌ها نیستید.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا، طبیعت سر منشا زندگی و رشد بشر است، بسیاری از مواد موجود در طبیعت برای مبارزه با بیماری‌های مختلف و زندگی سالم کاربرد دارند که اغلب ما این موضوع را نادیده می‌گیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دارو‌های طبیعی برای سلامتی مفید بوده و آسیب کمتری برای بدن نسبت به دارو‌های شیمیایی دارند. یکی از قوی‌ترین موادغذایی در طبیعت، توت سفید است،‌  این میوه تابستانی بومی چین در دوران استعمار به ایالات متحده آمریکا رسید و از آنجا در سراسر جهان پخش شد.

توت سفید حاوی ترکیبات سالم و مفیدی است که می‌تواند دیابت را همچون اسید‌های ارگانیک و بسیاری ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری بدن درمان کند.

علاوه بر این توت سفید حاوی آنتی اکسیدان ها، فیبر، رزین، پکتین و بتا کاروتن است که می‌تواند سرفه، ورم لوزه، التهاب و اسهال را درمان کند همچنین مصرف  این میوه به طور مرتب می‌تواند با تنظیم سطح کلسترول خون خطر بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهد.

یک مطالعه در دانشگاه تگزاس نشان داد که این میوه حاوی فنول‌های طبیعی مانند رزوراترول است که می‌تواند با سرطان و بیماری قلبی مبارزه کند و سطح قند خون را کاهش می‌دهد.

معجزه چای توت سفید را به چشم خود ببینید

بهترین راه برای به منظور استفاده از فواید میوه نوشیدن چند فنجان چای طلای توت سفید در روز است که به راحتی آماده می‌شود.

در یک ظرف یا قابلمه کمی آب ریخته و آن را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس یک قاشق سفید توت خشک به آن اضافه کرده و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بجوشد، پس از خنک شدن ترکیب را از صافی عبور داده و کمی عسل به آن اضافه کرده و آن را بنوشید.

این نوشیدنی را هیچ عوارضی به دنبال ندارد و برای تمام سنین مناسب است و با نوشیدن آن می‌توانید بدن خود را در برابر دیابت، سرطان و بیماری‌های قلبی مقاوم کنید.

اگر شما می‌خواهید سالم و سلامت باشید، توصیه می‌کنیم نوشیدن این نوشیدنی طبیعی و مفید تابستانی را از همین امروز شروع کنید

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دیابت سکته توت سفید توت سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۰۴۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه نشست «مشارکت سازمان های دولتی و نهادهای مردمی در ارتقای سلامت دهان و دندان جامعه» که در ارتباط با «پویش کشوری سلامت دهان و دندان» برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار وبدا، با اهمیت شمردن این موضوع اظهار کرد: پویش ملی سلامت با هدف ارتقای سواد سلامت و فرهنگ سازی در حوزه سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت ماه در حال برگزاری است.

وی افزود: در این پویش به دنبال ارتقای سواد سلامت در حوزه سلامت دهان و دندان هستیم.

فرشیدی خاطرنشان کرد: بیماری‌هایی که در ناحیه دهان و دندان اتفاق می‌افتد زمینه ساز بسیاری از بیماری ها خواهد بود.

معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: اگر عفونت های دندان و لثه را پیشگیری و درمان نکنیم بیماری هایی نظیر قلب و عروق و حتی سرطان ها را ایجاد و یا تشدید می‌کند.

 خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم افراد جامعه را در سنین پایین و حتی قبل از مدرسه با بهداشت دهان و دندان آشنا کنیم، با آموزش‌های بسیار ساده مثل مسواک زدن و استفاده از نخ دندان می توان از پوسیدگی دندان ها و بسیاری از بیماری‌های مزمن پیشگیری کرد.

فرشیدی هدف از پویش سه روزه سلامت دهان و دندان را توجه بیشتر جامعه به بهداشت دهان و دندان عنوان و تاکید کرد که مردم می‌توانند با اقدامات بسیار ساده از بروز بسیاری از بیماری ها پیشگیری کنند.

به اعتقاد معاون بهداشت وزارت بهداشت، اگر پوسیدگی دندان‌ها و عفونت‌های لثه در آحاد جامعه کاهش یابد می‌توان از بروز بسیاری از بیماری های مهم و مزمن پیشگیری کرد بنابراین به دنبال این هستیم تا متوسط دندان پوسیده در عموم جامعه کاهش یابد و برای رسیدن به این مهم نیازمند فرهنگ سازی و اقدامات پایه‌ای از سنین پایین هستیم.

 فرشیدی گفت: بر این باوریم که توجه به بهداشت دهان و دندان و آموزش درست مسواک زدن در جامعه کمرنگ تر شده است از این حیث با این پویش درصدد هستیم که یکبار دیگر اهمیت این موضوع را یادآوری کنیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: امروز از آمار بالای پوسیدگی دندان‌‌ها در جمعیت برخوردار هستیم چرا که تا درد ایجاد نشود به پزشک و دندان پزشکی مراجعه نمی کنیم بنابراین باید جامعه‌ را به سمت پیشگیری در حوزه بهداشت دهان و دندان ترغیب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • آب سیب زمینی و این همه خاصیت
  • تاثیر منفی صدای ترافیک بر سلامتی بدن
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • ژن‌های افسردگی و بیماری قلبی کشف شد
  • ۴ عادت مخرب که به‌تدریج جان شما را می‌گیرد